Soukan Liikennekoulun kalustoa
Soukan Liikennekoulu Toyota
Slide 1
Meillä onnistut

Toimimme nykyaikaisin metodein ja uskomme vahvasti, että autoa oppii ajamaan parhaiten
oikealla autolla kannustavan ja ammattitaitoisen liikenneopettajan valmennuksessa.

soukan-liikennekoulu-2
Meillä onnistut

Emme turvaudu opetuksessamme simulaattoriopetukseen, vaan hoidamme kaikki ajotuntimme autolla.

Soukan Liikennekoulu 3
Meillä onnistut

Tule testaamaan kouluautoamme Volkswagen Golffia ja onnistu ammattitaitoisen henkilökuntamme ohjauksessa. Meillä onnistut!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Esittely

Liikennekoulumme yrittäjä Sami Aalto on pitkänlinjan liikenneturvallisuuden asiantuntija, joka on valmistunut liikenneopettajaksi vuonna 1998.
Olemme kouluttaneet uusia kuljettajia kaikkiin olemassa oleviin ajokorttiluokkiin, aina moposta linja-autoon ja raskaaseen ajoneuvoyhdistelmään.

Meiltä saat:

• Ystävällisen, yksilöllisen ja ammattitaitoisen opetuksen
  • Virtuaaliteoriat vaikka omalla kotisohvallasi
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan opetusaikatauluusi, ajokortti taskuun jopa viikossa
  • Nykyaikaiset ajoneuvot ja opetusvälineet
  • Kehityksen kärjessä olevan tietotaidon
  • Ajo-opetus oikealla autolla, emme kannata simulaattorilla korvattavia ajotunteja
  • Opetus suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi

Toimialue:

Soukan Liikennekoulu palvelee asiakkaitaan ensisijaisesti Espoossa, mutta muiltakin paikkakunnilta saapuvat asiakkaat ovat tervetulleita.
Ajo-opetuksessa käytämme kattavasti pääkaupunkiseudun monipuolista liikenneympäristöä ja mm. näemme tarpeellisena myöskin käydä jokaisen henkilöauto-oppilaan kanssa Helsingin keskustassa harjoittelemassa ajamista.

Ajo-opetuksen aloituspaikat ovat sovittavissa joustavasti Espoon alueella.

Jokaisella on mahdollisuus tehdä liikenteestä turvallisempaa!
Tule siis meille oppiin, takuulla onnistut.

Sami Aalto,
yrittäjä,